ZORUNLU HAZIRLIK SINIFI (İNGİLİZCE) 1. YETERLİLİK SINAVI

02 Eylül 2019 Pazartesi

Yabancı Dil (İngilizce) Hazırlık sınıfları yeni kayıt ve önceki yıllardan başarısız olup yeniden sınava girme hakkı olan öğrenciler için 1. Yeterlilk sınavı 1. oturumu 16/09/2019 Pazartesi günü saat 10:00 da Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Mahmut Hantal Eğitim Binasında yapılacaktır. 1. Yeterlilik sınavı 2. oturumuna girmeye hak kazanan öğrenciler aynı gün Yabancı Diller Yüksekokulu web sitesinden yayınlanacaktır.

1. YETERLİLİK SINAV TARİHİ: 16/09/2019 Pazartesi günü saat 10:00

Yeterlilik Puanı
: RTEÜ Yabancı Dil Hazırlık Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönergesi' nin 13. maddesi uayrınca Yeterlilik sınavından başarılı olabilmek için; Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin 100 tam puan üzerinden 60, İngiliz Dili ve Edebiyatı Öğrencilerinin 100 tam puan üzerinden 70 almaları gerekmektedir.

NOT: Öğrencilerin tüm sınavlarda güncel fotoğraflı, geçerli kimlik belgesi (öğrenci kimlik kartı, T.C. Kimlik belgesi, pasapor, sürücü belgesi) bulundurmaları zorunludur.