İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK SINIFI

24 Temmuz 2019 Çarşamba

2019/2020 Eğitim-Öğretim yılında İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfında okumak için aşağıdaki şekilde başvuru yapabilirsiniz.
  • E-devlet üzerinden kayıt yaptırırken, "İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfında Okumak İstiyor musunuz?" sorusuna "EVET" yanıtını seçebilirsiniz.
  • Başvurularınızı e-devlet üzerinden 19-23 Ağustos 2019, şahsen dilekçe ile 19-28 Ağustos tarihleri arasında yapabilirsiniz.
  • Üniversitemize şahsen gelerek kayıt yaptıracak öğrenciler, kayıt esnasında başvuru formunuzu kayıt görevlisine teslim edebilirsiniz. (BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ
  • Başvuru formunu  0 464 223 4047 numarasına FAKS olarak da gönderebilirsiniz.
  • İyidere’de bulunan Yabancı Diller Yüksekokulu Mahmut Hantal Eğitim Binasına gelerek Öğrenci İşlerinde başvurunuzu yapabilirsiniz.
İsteğe bağlı İngilizce Hazırlık Eğitimi almaya hak kazanan öğrencilerin listesi 3 Eylül 2019 tarihinde ydyo.erdogan.edu.tr sitesinden duyurulacaktır.

Not: Belirlenen kontenjan (30 öğrenci) dışında kalıp isteğe bağlı hazırlığa kayıt hakkı kazanamayan öğrencilerin 9-15 Eylül 2019 tarihlerin arasında kendi birimlerinde ders kayıt işlemlerini yapmaları gerekmektedir.