YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI 2. YETERLİLİK SINAVI (14 ŞUBAT 2018)

24 Ocak 2018 Çarşamba

2017-2018 Akademik Yılı Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı 2.Yeterlilik Sınavı

Bu sınava Kimler Girebilir?
               Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin Yabancı Diller Yüksekokulu'nda İngilizce Hazırlık Eğitimine devam eden( Fen Edebiyat Fakülltesi İngiliz Dili Edebiyatı Bölümü, Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği Bölümü, Mühendislik Fakültesi veTurgut Kıran Denizcilik Yüksekokulu öğrencileri)  ve önceki yıllarda Yabancı Diller Yüksekokulunun İngilizce Hazırlık Eğitiminden başarısız olmuş olan öğrencilerimiz bu sınava girebilirler.

Sınav Tarihi ve Saati:
               14 ŞUBAT 2018 Çarşamba Saat:13.00

Sınav Yeri:
                 Yabancı Diller Yüksekokulu Mahmut Hantal Eğitim Binası İYİDERE/RİZE
                 Z-01, Z-02 ve Z-03 nolu Derslikler

Sınav İçeriği:
                    Sınav iki oturumdan oluşacaktır.
                  1. Oturum İngilizcenin kullanılışı (Use of English), Okuma (Reading), Yazma (Writing), Dinleme (Listening) becerisini ölçmeye, 2. Oturum ise Konuşma(Speaking)  becerisini ölçmeye yöneliktir.
                  1.Oturumdan doksan(90) puan üzerinde elli ve üzeri puan öğrenciler 2. Oturuma girmeye hak kazanacaklardır.
Sınava girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.