2017-2018 YETERLİLİK SINAVI (19 Eylül 2017)

13 Eylül 2017 Çarşamba

Fen Edebiyat Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü ile Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi  Deniz Ulaştırma ve İşletme  Mühendisliği Bölümü Hazırlık Sınıfı Öğrencilerinin Dikkatine!!!!

***Yeterlilik sınavı ile ilgili bilgiler aşağıdadır.***

Sınav Adı:
              Yabancı Dil Hazırlık Sınıfı Yeterlilik Sınavı

Bu sınava Kimler Girebilir?
               Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin Yabancı Diller Yüksekokulu'nda İngilizce Hazırlık Eğitimi alma zorunluluğu bulunan( Fen Edebiyat Fakülltesi İngiliz Dili Edebiyatı Bölümü ve Turgut Kıran Denizcilik Fakültesi Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği Bölümü) yeni kayıtlı ve önceki yıllarda Yabancı Diller Yüksekokulunun İngilizce Hazırlık Eğitiminden başarısız olmuş olan öğrencilerimiz bu sınava girebilirler.

Sınav Tarihi ve Saati:
               19 Eylül 2017      Saat:10.00

Sınav Yeri:
                 Yabancı Diller Yüksekokulu Mahmut Hantal Eğitim Binası İYİDERE/RİZE

Sınav İçeriği:
                    İngilizcenin kullanılışı (Use of English), Okuma (Reading), Yazma (Writing), Dinleme (Listening), ve Konuşma (Speaking) becerilerinden oluşacaktır.