"Escape Room" Yarışması

05 Şubat 2019 Salı

"Escape Room" Yarışması

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulunda 03/01/2019 tarihinde Hazırlık Sınıfları Dönem Sonu Etkinliği olarak “Escape Room” yarışması yapıldı. İlgili etkinliğe İngiliz Dili ve Edebiyatı hazırlık sınıflarında 60, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği hazırlık sınıflarından ise 70 öğrenci 5 farklı grupta katıldı. Öğrencilerimiz kendilerine verilen soruları ve bulmacaları çözerek bulundukları sınıftan çıkmak için gerekli şifreleri bulmaya çalıştı. Oldukça eğlenceli geçen etkinliği İngiliz Dili ve Edebiyatı hazırlık sınıflarında Prep – E, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği hazırlık sınıflarında Prep – A sınıfları kazanmıştır. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz. Öğrenciler açısından hem eğlendirici hem de bilgilendirici olan yarışmayı düzenleyen ve emeği geçen öğretim görevlilerimize  teşekkür ederiz.